Nuri ve Zekiye Has Ortaokulu

WEB https://nurizekiyehasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu caddesi ,36004 sk. No 2 Meydan Sağlık Ocağı Yanı Seyhan/ADANA
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Ortaokul: 07:00--18:30
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Çarşıdan yürüyerek 5 dk mesafesindedir. Meydan1 ve Meydan2 dolmuşları okulun önünden geçmektedir. Bakımyurdu caddesi üzerinden geçen 132, 159 ve 160 nolu belediye otobüsleri okulun önünden geçmektedir. Kocavezir ya da İstiklal metro istasyonlarında inip okula yürüyerek de gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Yeşilyuva Mah. 36004 sk. No: 2 Bakımyurdu Cad. Meydan Sağlık Ocağı Yanı Seyhan/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton ve Hentbol, Görsel sanatlar, Drama ve Müzik egzersizleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :